THE ROLE OF FRONT-OF-PACK LABELING IN MAKING INFORMED AND HEALTHY FOOD CHOICES. |
|
ELS ALIMENTS ISBN: 9787-84-9965-531-4 Edita: Institut d’Estudis Catalas Edicions de la Presdiència, Sèrie Major 7 més informació |
|
Resum
La producció i transformació dels aliments i la seva sostenibilitat en un món canviant, els elements que proporcionen seguretat alimentària, i els condicionants d'una alimentació correcta per assegurar un bon estat nutricional són temes d'alt interès en la nostra societat. Les àrees de coneixement que estudien totes aquestes vessants a l'entorn dels aliments i l'alimentació estan completament interrelacionades. En aquest context multidisciplinari, i com no podia ser de cap altra manera, neix aquest llibre que teniu a les mans, un recull de conferències en què diferents acadèmies i instituts de Catalunya han tractat temes d'interès actual relacionats amb els aliments i l'alimentació, amb la participació de professionals de formació i interessos diversos però complementaris. |
|
HEALTH BENEFITS OF NUTS AND DRIED FRUITS – 1st Edition ISBN: 9781138042841 Editorial: CRC Press més informació |
|
Book Description Nuts and dried fruits are part of our daily diet. They are consumed whole or as ingredients of many food products such as muffins, cereals, chocolates, energy bars, breads, and cookies, among others. Health Benefits of Nuts and Dried Fruits provides a comprehensive overview of the literature on the health benefits of nuts and dried fruits. The book summarizes the current state of knowledge in key research areas and provides ideas for future scientific research and product development. Main features of the book concerning nuts and dried fruits: · Provides detailed information on health effects |
|
Coordinadora: Babio N. Autores: Hernando Joaquin Margara Escudero; Alexandre Ávila Villuendas; Steven de la Peña Mcclafeerty; David Moreno Balcells; Anna Grifols; Nancy Babio Sánchez SPORTS BASE: Tabla de composición de suplementos de nutrición deportiva Tarragona: Publicacions URV 2019; pp. 1-225. ISBN: 978-84-8424-809-5 Descarrega el llibre |
|
Synopsis |
|
Salas-Salvadó J, Bonada A, Trallero R, Saló E, Burgos R, eds. NUTRICIÓN Y DIETÉTICA CLÍNICA - IV edición Barcelona: Elsevier, 2019; pp. 1-756 ISBN: 9788491133032 més informació |
|
Resumen Texto de referencia en cuanto al tratamiento dietético actualizado de las enfermedades relacionadas estrechamente con la alimentación y la nutrición. |
|
ALIMENTACIÓ I NUTRICIÓ A CATALUNYA: INDUSTRIALS, PRODUCTORS I CIENTÍFICS |
|
Resum
La producció i el consum d'aliments, i la relació que tenen amb la salut, són importants des del punt de vista econòmic i social. Conscients que al nostre país la indústria alimentària, i també el sector primari (agricultura, ramaderia i pesca), han estat i són un gran motor econòmic i d'innovació, i que diversos científics han destacat en les ciències de l'estudi de la nutrició, i en són referents mundials, el Centre Català de la Nutrició i l'Associació Catalana de Ciències de l'Alimentació, vinculats a l'Institut d'Estudis Catalans, van considerar necessària la publicació d'un llibre que deixés constància d'una bona part d'aquest llegat que ens identifica. L'obra està dividida en dues parts ben diferenciades. En la primera part s'explica la història de famílies o nissagues, personatges o empreses que amb la seva emprenedoria i visió de futur varen ser clau en el desenvolupament de l'agroalimentació a Catalunya. A través d'alguns exemples ben significatius, el llibre parla de quins han estat els condicionants del desenvolupament d'algunes indústries alimentàries, creadores de marques que han destacat per la seva internacionalització, la capacitat de lideratge o la innovació. En la segona part es ret homenatge a diferents científics o personatges històrics de casa nostra que han estat capdavanters en l'evolució de les ciències de l'alimentació i la nutrició, tant en aspectes bàsics com aplicats, i que han deixat petjada en el nostre país i també en l'àmbit internacional. |
|
Coordinadora: Babio N. |
|
Synopsis Esta tabla de composición recoge la información nutricional que contienen los productos sin gluten según la información técnica que las diferentes empresas brindaron o bien la recogida a través del etiquetado del envase. Esta herramienta permitirá, a los dietistas-nutricionistas, valorar y planificar la alimentación de los pacientes con celiaquía. |
|
Salas-Salvadó J, Bonada A, Trallero R, Saló E, Burgos R, eds. NUTRICIÓN Y DIETÉTICA CLÍNICA - III edición Barcelona: Elsevier, 2014; pp. 1-680 ISBN: 978-84-458-2377-4 |
|
Salas-Salvadó J. EFECTES SOBRE LA SALUT D'UN CONCENTRAT DE NUTRIENTS ENCAPSULAT D'UNA MANERA NATURAL I CONSUMIT PER L'HOME DES DE TEMPS ANCESTRALS Edita: Secció de Ciències Biològiques de l'Institut d'Estudis Catalans; 2014; pp. 1-25. ISBN: 978-84-9965-203-0 Depósito Legal: B. 1979-2014 |
|
Discurs de recepció de Jordi Salas-Salvadó com a membre numerari de la Secció de Ciències Biològiques de l'Institut d'Estudis Catalans llegit el dia 10/02/2014. |
|
Salas-Salvadó J, Babio N, Amigó P, Basulto J, Guillén N, Márquez F, Megias I, Munné C, Olmos M, eds. NUTRICIÓN HUMANA Y DIETÉTICA - MANUAL DE PRÁCTICAS Tarrragona: Publicacions URV A+C (UTE Arola Editors / Cossetània Edicions 2010; pp. 1-310. ISBN: 978-84-8424-135-5 Depósito Legal: 289-2010 |
|
Salas-Salvadó J, Bonada A, Trallero R, Saló E, Burgos R, eds. NUTRICIÓN Y DIETÉTICA CLÍNICA - II edición Barcelona: Elsevier, 2008; pp. 1-677 ISBN: 978-84-458-1843-5 |
|
Salas-Salvadó J, García-Lorda P, Sánchez Ripollés JM, eds. LA ALIMENTACIÓN Y LA NUTRICIÓN A TRAVÉS DE LA HISTORIA Barcelona: Glosa Editores, 2005; pp. 1-471 ISBN: 84-7429-257-3; 978-84-7429-257-2 |
|
Salas-Salvadó J, Ros Rahola E, Sabaté Casellas J, eds. FRUTOS SECOS, SALUD Y CULTURAS MEDITERRÁNEAS Barcelona: Glosa Editores, 2005; pp. 1-337 ISBN: 84-7429-253-0 |
|
García-Lorda P, Salas-Salvadó J, Foz M, eds. ESTAT NUTRICIONAL DE LA POBLACIÓ DE GENT GRAN A CATALUNYA Barcelona: Institut d'Estudis Catalans (Secció de Ciències Biològiques) Centre Català de la Nutrició de l'IEC / Xarxa Temàtica en Nutrició, 2002; pp. 1-40 ISBN: 84-7283-627-4 |
|
Salas-Salvadó J, Bonada A, Trallero R, Saló E, eds. NUTRICIÓN Y DIETÉTICA CLÍNICA - I edición Barcelona: Masson, 2000; pp. 1-610 ISBN: 84-458-1017-0 |