ALIMENTOS ULTRAPROCESADOS: Revisión crítica, limitaciones del concepto y posible uso en salud pública Autors: Nancy Babio, Patricia Casas-Agustench, Jordi Salas-Salvadó Editors: Human Nutrition Unit. Department of Biochemistry and Biotechnology. Faculty of Medicine and Health Sciences. Rovira i Virgili University. Pere Virgili Institute for Healthcare Research (IISPV). Biomedical Research Networking Centre in the Pathophysiology of Obesity and Nutrition (CIBEROBN), Carlos III Institute of Health (ISCIII). Spain. Any d'Edició: 2020 Edita: Unidad de Nutrición Humana. Universitat Rovira i Virgili. ISBN edición digital: 978-84-09-22024-3 1.a edición: Reus, 30 de junio de 2020 Obra bajo licencia Creative Commons BY-NC-SA To view a copy of this license, visit: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/. Descarregar document Descarregar Executive Summary |
|
LA POLÍTICA FISCAL EN EL PAN Y OTROS ALIMENTOS: La paradoja española Barcelona, 21 de febrero de 2019 - Barcelona, julio de 2019 Direcció i organització: Jordi Salas-Salvadó, Nancy Babio L'objectiu d'aquesta jornada és discutir la necessitat de revisar les mesures impositives en relació als aliments amb vista a l'benefici de la salut dels espanyols. Cal que la política fiscal i les polítiques de salut estiguin coordinades i alineades per incidir de manera fàcil i eficaç en la salut dels espanyols, prevenir malalties cròniques i reduir els costos econòmics, socials i sanitaris per al sistema de salut. A través d'experiències i la revisió científica es pretén arribar a unes recomanacions generals per al futur basades en criteris de salut pública. Desgarregar document |
|
INFORME |
|
REPORT New scientific evidence on the benefits of yoghurt consumption Autors: Nancy Babio Sánchez, Guillermo Mena Sánchez, Jordi Salas-Salvadó. Editors: Human Nutrition Unit. Department of Biochemistry and Biotechnology. Faculty of Medicine and Health Sciences. Rovira i Virgili University. Pere Virgili Institute for Healthcare Research (IISPV). Biomedical Research Networking Centre in the Pathophysiology of Obesity and Nutrition (CIBEROBN), Carlos III Institute of Health (ISCIII). Spain. Any d'Edició: 2016 Creative Commons Attribution-NoDerivatives 4.0 International License. To view a copy of this license, visit: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/. Descarregar document |
|